Associació Azahara

Azahara és una organització sense ànim de lucre que té l’objectiu de crear ecosistemes d’emprenedoria social i cultural, sobretot projectes vinculats a l’educació, la cultura, l’inclusió i la cooperació al desenvolupament. Azahara aglutina sector públic, privat, teixit associatiu i l’acció ciutadana com a actors essencials en el desenvolupament de projectes de cooperació i convivència. Les àrees d’acció de Azahara es basen principalment en els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.

Canvia el xip

Aquesta activitat planteja el desplegament de 2 tallers setmanals de robòtica i programació TIC. Tots els tallers es basen en la metodología “Learning by doing”. Aprendre Fent, els tallers formatius estan dissenyats com activitats lúdico-educatives, on els joves aprenen mentre “juguen”. És un aprenentatge participatiu i col·laboratiu. Aprenentatge basat en problemes i projectes.

Associació Azahara

DADES DE CONTACTE

ADREÇA: C/Sant Antoni, 1 (Viver d’empreses- Coma Cros)

POBLACIÓ: Salt

TELÈFON: 697961090

ADREÇA ELECTRÒNICA: acciosocial@azahara.org

WEB: www.azahara.org

ACTIVITATS FORA ESCOLA – Canvia el xip 

Aquesta activitat planteja el desplegament de 2 tallers setmanals de robòtica i programació TIC.

EDAT: De 6 a 16 anys

INSCRIPCIONS: Durant el curs escolar.

HORARI: de 12 a 16 anys, de 16.30h a 18h;

de 6 a 12 anys, Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres de 12.30h a 13.30h, de 13.30h a 15h, De 16.30h a 18h, De 18h a 19.30h.

LLOC: Aula Escola.

PREU: Gratuïta