La Copa SCCL - Fem de xefs pels ocells

Som una cooperativa de treball associat, dediquem el nostre temps a l’educació ambiental i realitzem projectes i activitats relacionades amb el medi ambient.

Fem de xefs pels ocells

Activitat dirigida a públic familiar que pretén promoure la biodiversitat d’aus als voltants dels habitatges dels participants, en les èpoques amb més escassetat d’aliment.

L’activitat comença amb una breu introducció per conèixer quines són les espècies d’ocells que podran venir a menjar a les menjadores que prepararem a partir del taller i els tipus de menjadores que existeixen. Aquesta introducció es fa amb un presentació d’imatges a partir d’un projector o pantalla i amb làmines.

El taller comença quan s’explica quines llavors utilitzarem, i cada xef farà la seva barreja de cereals i llavors. Es mesclen amb llard i es modelen formes com si fos una plastilina. Un cop fetes les menjadores que són com galetes es lliguen a un cordill i es poden col·locar en diferents llocs que facilitin l’aturada dels ocells: a un pati, a un jardí o a un balcó.

La copa salt

DADES DE CONTACTE

ADREÇA: Carrer Josep Maria de Sagarra, 5

POBLACIÓ: Salt

TELÈFON: 646415093

ADREÇA ELECTRÒNICA: info@lacopa.cc

WEB: www.lacopa.cc

ACTIVITATS FORA ESCOLA

EDAT: de 3 a 12 anys.

INSCRIPCIONS: Correu electrònic: bernardes@girones.cat – Telèfon 972 23 46 95 – Web: www.bernardes.cat

HORARI: De 9h a 12.30h

LLOC: Casa de Cultura Les Bernardes de Salt

PREU: 5 € per participant – Els participants menors de 5 anys han d’anar acompanyats d’un adult.